PLAYMAKER

Har du lyst til å gjøre en forskjell for barn og unge i Arendal?

Bli GAME Playmaker, og vær med å arrangere ukentlige treninger i lokale GAME Zones. Du får en utdannelse som Playmaker gjennom to årlige weekendcamps. Her lærer du hvordan å arrangerer treninger innen ulike gateidretter sammen med andre Playmakers. Utdannelsen er for deg som har fylt 16 år.

14 + 6 =

Hva er GAME?

Vi ser at alt for mange barn og ungdom ikke finner sin plass innenfor det tradisjonelle idretts og kulturtilbudet i byen, og dette ønsker vi gjøre noe med!

Urban Ung har inngått partneravtale med den internasjonale «street culture» organisasjonen GAME og etablerer nå sitt Playmaker program i Arendal.

 

Hva er GAME Playmaker?

Vi skal skape positive gatebaserte aktiviteter som streetbasket, gatefotball, parkour, skating og DJ rundt omkring i Arendal. Aktivitetene skal være ungdomsledet, fleksible, åpne, inkluderende og varierte. For å skape disse aktiviteten trenger vi unge Playmakers som kan arrangere disse aktivitetene.

GAME har med midler fra EU fått laget sitt eget GAME akademi med fokus på praktisk læring og lederopplæring. NHO, LO og ledende bedrifter i Arendal vil bidra med sin kompetanse og erfaringer for å utdanne Playmakers.

Hva innebærer det å bli Playmaker?

Gjennom Playmaker programmet blir du en del av en lokal organisasjon som vil skape noe positivt for barn og ungdom i Arendal. Samtidig som du blir en del av GAME internasjonalt og Playmaker-venner over hele verden.

Du vil bli sertifisert Playmaker som vil gjøre din CV mer interessant for mulige sommerjobber, ekstrajobber, videre utdannelse osv. Utvikle deg som person og sikre at du blir den beste versjonen av deg selv.

Hele Playmaker programmet er gratis å delta på!

KONTAKT

 

Rolf Josephsen 

rolf.josephsen (a) gmail.com

tlf: 900 69 253